Drammen FK - Hokksund 2 (2-2) 4-2

image19

15 min 0-1
21 min 1-1 Lislerud (Richard)
30 min 1-2
40 min 2-2 Lislerud (Richard)
pause
51 min 3-2 Lislerud (straffe)
86 min 4-2 Lislerud

Gule kort: Erik Teigen

Dommer: Svak

DFK beste spiller: Håvard Lislerud

---------------------------------

Årets første seriekamp og vi måtte benytte oss av Marienlyst hjemmebane på fjell stadion. Kretsen hadde desverre ikke lagt til rette garderober for oss og heller ikke varslet Drafn som trente på banen.

Vi har en lei tendens til ikke å være 100% fra start i DFK. Cato (flisleggeren) sto i mål for oss da ingen keepere dukket opp. All honnør til Cato for at han gjør dette, den ene dagen knekker han opp ryggen og tar et par sterke piller, den andre ofrer han seg for DFK som keeper. Cato er dog uheldig på 0-1 målet etter 15 minutter, et skudd fra over 20 meter finner veien til nettmaskene, et mål som strengt tatt burde vært unngått. Etter 21 minutter kommer dagens mann på DFK seg fri etter pasning fra Richard (svensken). Håvard kliner ballen i krysset helt utagbart for Hokksund sin sisteskanse, flott mål!. Så slipper vi inn nok et mål i en dødball situasjon. Frispark på kanten blir slått inn i feltet og på bakre stolpe dukker det opp en umarkert Hokksund spiller, vi ligger igjen bak skjema.

DFK må igjen jakte utlikning og ny-ervervelsen fra Sverige - Rickard - jager en ball helt oppe ved hjørneflagget til Hokksund. Han kjemper til seg ballen, drar av et par svimle Hokksund-spillere og passer inn til Håvard som legger til rette på 1. touch og fyrer av et skudd i lengste hjørne som keeper bare svir fingertuppene på. 2-2, game on. DFK tar nå mer og mer over kampen.

Pause.

Vi gjør et par bytter i puasen. DFK er veldig heldige som har et trekløver foran i form av Erik, Thomas og Andre som kan bytte på å spille fremme. I tillegg har vi en midtbanemann som bøtter inn mål for oss i form av Håvard Lislerud som spiller med hjerte utenpå drakta. Erik Teigen er et friskt pust når han kommer inn i 2 omgang. Etter 51 minutter blir han felt utenfor 16 meteren. Frisparket blir ulovelig stoppet med hands i muren og vi får STRAFFE! Hvem andre enn Lislerud stepper opp til krittmerket, tar fart og banker ballen i mål. Vi leder for første gang i kampen. Nå tar DFK fullstendig over kampen. Forsvaret er potte tett og tror ikke vi registrerer en eneste målsjanse til Hokksund i 2 omgang. På midtbanen har Teo og Kenneth god kontroll, Richard og Roy løper mange kilometer og vi skaper mange sjanser fremme. Etter 86 minutter setter endelig DFK spikeren i kista for Hokksund. DFK`s hurtigtog Erik Teigen blir for n`te gang i kampen sparket ned 20 meter fra mål. Thomas og Håvard med hhv høyreslegge og venstreslegge tar et kjapt møte og finner at ballen ligger best til rette for formann. Ballen hamres rundt muren og opp i vinkelen. 4-2 og seieren er i boks, i ren gledesrus glemmer visst Håvard at han har passert 30 og slår en flikk-flakk med påfølgende baklengs salto. Game over for hans del men det var verdt det med kun 5min igjen å spille.

3 poeng til DFK, fullt fortjent. Nå er sesongen 2007 i gang.

Minner om trening mandag og torsdag førstkommende uke på BERSKAUG gress kl 19:30.


Kommentarer:
Postet av: yakup

dommer svak. hvorfor skriv litt om det også.

01.mai.2007 @ 05:24

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5423598